OVER MIJ | MARY SPAN

Profiel Mary Span

PUBLICIST VAN DE EVOLUTIEGIDS & UPGIDS

Mijn ontwikkelingskracht heb ik ontdekt door te reflecteren, want verandering begint bij jezelf. En door veel te lezen en te praten met mensen die betekenis brengen in het leven of de wereld. Ik hou van wetenschap, ondernemerschap, leiderschap, psychologie, filosofie, cultuur, kunst, geschiedenis en onderwerpen die met de geest te maken hebben. Met andere woorden: ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar het leven en naar trends daarin. Het geven van inzicht over zelfevolutie en en wevolutie zijn voor mij dan ook belangrijke thema’s. Met oog en oor voor mensen en hun potentieel.

Ik ben van huis uit senior communicatieprofessional en was werkzaam in de industrie, zorg, onderwijs en dienstverlening. Ik heb de opleiding servant leadership voor transformatie van organisaties en de opleiding coaching & counseling gedaan en ben daarnaast een ervaren ondernemer en klankbord voor ondernemers.

Nu geef ik inzichten en inspiratie via de Evolutiegids en de Upgids voor WEvolutie. Zelfevolutie en zingeving kan de manier waarop je ALLES ziet veranderen. Ik neem je mee naar een inspirerende, integrale toekomst. En ik stimuleer mensen om zich nog meer bewust te worden van de enorme uitdagingen waarvoor wij als individu en als mensheid staan. 

Als ik maar één rode draad in alle gesprekken zou mogen aanwijzen dan is het wel het belang van zelfevolutie, die van innerlijke verbinding, van leren van elkaar en vervolgens van WEvolutie, het samen werken aan de evolutie van het leven op aarde op weg naar een nieuwe wereldorde. We zien in de wereld vooral de chaos van de wereld, maar er vinden óók geweldige creatieve ontwikkelingen en verbindingen plaats, vernieuwingsbewegingen en grote doorbraken in de wetenschap. Ik wil van onderop en van bovenaf inzichten geven.

Ik geloof in het rimpeleffect van vriendelijkheid, verbinding, impact en zingeving. Begin bij jezelf door jezelf lief te hebben. Dat opent de deur naar een mooie levensweg. Je zult merken dat de impact daarvan zich meer en meer naar anderen zal uitstralen.

Ik vertrouw erop dat ik je met mijn werk kan inspireren tot een zinvolle bijdrage aan jouw wereld. Niets mooier dan dat.

Huidige functies:

  • publicist & trendjouralist van de Upgids (2021 – heden)
  • publicist & trendjournalist van de Evolutiegids (2009 – heden)
  • coördinator kennisnetwerk van de Evolutiegids

Loopbaan:

  • klankbord voor ondernemers
  • businessjournalist
  • senior communicatiemanager in de zorg, onderwijs en industrie
  • servant leader professional

Meer weten?

   Twitter Evolutiegids   Linkedin Evolutiegids   

Ontdek De Evolutiegids

Evolutiegids

COPYRIGHT | CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?