PROFIEL MARY SPAN

Header DoesPlus!

Ik ben een plusdenker…

Welkom bij DoesPlus!, waar je reis naar een plusleven begint. Ik ben Mary Span, publicist van dit online inspiratiemagazine en auteur van het boek Zinvolle [W]evolutie. Heel mijn leven houd ik mij al bezig met de mysteries van het materiële en spirituele leven. Ik ontdekte een kwantumwereld met oneindige mogelijkheden. Daarom geef ik met DoesPlus! inzichten en suggesties voor plusleven vanuit een zinvol, holistisch en [w]evolutionair gedachtegoed.

DoesPlus! is een holistisch
en [w]evolutionair medium

Holistisch betekent voor mij dat je naar het hele plaatje kijkt… ik kijk niet alleen naar de problemen of symptomen… ik kijk naar het geheel, omdat ik uitga van het principe dat alles met elkaar verbonden is. In liefde. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie, gevoed door liefde. En energie verbindt. Een holistische tandarts bijvoorbeeld ziet jouw gebit als een onderdeel van de totale mens. Die behandelt de kwesties als één geheel. Ik vergaar dus kennis en wijsheid over het innerlijke én uiterlijke landschap.

Volg me in het mysterie
en de transities van het leven.

DoesPlus! is ook een medium over de mysteries van het leven, de huidige transitie en de opkomst van een nieuwe orde. Alle religies, esoterische scholen en inheemse tradities, hoe verschillend ze ook zijn, zijn het eens over het ene grote fundamentele inzicht dat onze wereld niet beperkt is tot fysieke en materiële manifestaties.

De zichtbare wereld is verbonden met hogere, onzichtbare dimensies. Er is daarom een ​​‘radicale’ bewustzijnsverandering nodig  – voorbij aan de eenzijdigheid van de huidige tijd (materialisme/atheïsme aan de ene kant, dogmatisme/fundamentalisme aan de andere kant).

Heel veel mensen zien dat het anders moet en kan. Ik denk dat er over een aantal jaren wel een meer morele maatschappijvisie komt die richting geeft. Ik hoop dat steeds meer mensen ontwaken voor wat er werkelijk gaande is en dat we ontvankelijk worden voor de signalen en liefdevolle leiding van het ware leven. Dit is de enige manier waarop we het evenwicht kunnen vinden in deze warrige en extreme tijd.

Ik nodig je uit om je te
verdiepen in mijn ontdekkingsreis.

In dit magazine ga ik op onderzoek uit en bespreek ik de belangrijkste issues en transities van dit moment. Het feit dat iedereen ermee te maken heeft, maakt ook dat iedereen hierin een rol kan spelen. Het begint ermee dat je beseft dat ook jij verantwoordelijk bent voor het leven op aarde. Laat vervolgens  je liefdevolle hart en je bewuste mind spreken in alles wat je doet. Op die manier kun je op jouw beurt anderen tot inspiratie en voorbeeld zijn. Reis je met me mee?

Mary Span

Huidige functies:

Loopbaan:

  • publicist en trendjournalist van de Evolutiegids (2010 – 2023)
  • klankbord voor ondernemers
  • businessjournalist
  • senior communicatiemanager in de zorg, onderwijs en industrie
  • servant leader professional
Ik ben van huis uit senior communicatieprofessional en was werkzaam in de industrie, zorg, onderwijs en dienstverlening. Ik heb de opleiding servant leadership voor transformatie van organisaties en de opleiding coaching & counseling gedaan en ben daarnaast een ervaren ondernemer en klankbord voor ondernemers. 
Ik inspireer mensen om zich nog meer bewust te worden van de enorme uitdagingen waarvoor wij als individu en als mensheid staan en deze om te zetten naar een evolutionair leven. DoesPlus!

Ontdek Mary’s zinboek

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?

Verified by MonsterInsights