PROFIEL MARY SPAN

Header DoesPlus! | Mary Span

Maak kennis met Mary Span,
inspirator voor plusleven

Ik ben Mary Span, maker van het e-magazine DoesPlus! en auteur van het boek Zinvolle [W]evolutie. Ik doe in plusleven met een holistische touch en geef suggesties voor een zinvolle [w]evolutionaire uitkomst. Maar de meeste mensen willen het liefst een voortkabbelend, rustig leven. Zolang er geld binnenkomt en de buitenwereld door vervuiling, strijd, inflatie en klimaatverandering onheilspellend blijft, zoeken we thuis comfort en bouwen we een veilig nest. We hebben de neiging om de luiken dicht te gooien. Maar de wereld gaat door. Die is op tilt en in transitie. De komende jaren gaat er meer veranderen dan in de laatste 500 jaar.

Er is een enorme honger naar een andere, meer verbonden mensheid. We willen de aarde beter achterlaten. We zijn nieuwsgierig naar de missie van onze ziel. Daar schrijf ik over. In mijn boek Zinvolle [W]evolutie en in mijn e-magazine DoesPlus! Maar wat is DoesPlus? DoesPlus! wil bruggen bouwen en legt de nadruk op de ontwikkeling van bewustzijn, verbinding en zinvolle [w]evolutie.

DoesPlus! is een holistisch
en [w]evolutionair medium

Holistisch betekent dat je naar het hele plaatje kijkt… je kijkt niet alleen naar de problemen of symptomen… je kijkt naar het geheel. Een holistische tandarts bijvoorbeeld ziet jouw gebit als een onderdeel van de totale mens. Die behandelt de kwesties als één geheel. Ik vergaar dus kennis en wijsheid over het innerlijke én uiterlijke landschap.

Maar ik doe méér.

DoesPlus! is ook een spiritueel medium. Onze moderne obsessie met prestatie heeft geleid tot verwaarlozing van onze spirituele kant, wat heeft bijgedragen aan een toename van depressie, drugsgebruik, zelfdoding en wanhoop. Spiritualiteit gaat over ‘ontwaakt bewustzijn’, een toestand waarin we ontvankelijk zijn voor de signalen en leiding van het leven, maar ook over zelfverwerkelijking en het vinden van betekenis in het leven. Het beschermt ons brein tegen de ziekten van wanhoop, want spiritualiteit is onze grootste bron voor vernieuwing, genezing en hoop.

DoesPlus! daagt je dus uit
om bewust te worden en te groeien.

Om je hart te laten spreken in alles wat je doet. Ik noem dat [w]evolutie (individuele en collectieve ontwikkeling, want alles is met alles verbonden. Ook met jou). Ik inspireer je om te evolueren naar een zinvol leven. Dat heeft een enorme impact op het leven van anderen! Ik richt mij daarbij op vier belangrijke pijlers die je helpen om te groeien: door een verbinding aan te gaan met je hart, de ander, de samenleving en de aarde. 

Ik nodig je uit om je te
verdiepen in mijn ontdekkingsreis.

Ik vertrouw erop dat ik je met mijn werk kan inspireren tot een zinvolle bijdrage aan jouw wereld. Niets mooier dan dat.

Ik geloof dat een holistisch verhaal de nieuwe bewuste [w]evolutie van deze tijd is. Kom uit je hok en zorg voor impact. DoesPlus voor jezelf, voor de ander, de samenleving en de aarde!

Mary Span, auteur van Zinvolle [W]evolutie en publicist van DoesPlus!

Huidige functies:

Loopbaan:

  • publicist en trendjournalist van de Evolutiegids (2010 – 2023)
  • klankbord voor ondernemers
  • businessjournalist
  • senior communicatiemanager in de zorg, onderwijs en industrie
  • servant leader professional
Ik ben van huis uit senior communicatieprofessional en was werkzaam in de industrie, zorg, onderwijs en dienstverlening. Ik heb de opleiding servant leadership voor transformatie van organisaties en de opleiding coaching & counseling gedaan en ben daarnaast een ervaren ondernemer en klankbord voor ondernemers. 
Ik inspireer mensen om zich nog meer bewust te worden van de enorme uitdagingen waarvoor wij als individu en als mensheid staan en deze om te zetten naar een evolutionair leven. DoesPlus!

Meer weten?

   Linkedin Evolutiegids

Ontdek Mary’s zinboek

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?