OVER MIJ | MARY SPAN | PROFIEL

Minder ego, meer verbinding

We leven in een tijd van transitie. Wat is de oorzaak? Volgens mij hanteren we de verkeerde waarden. We zijn te egocentrisch, teveel in ons hoofd en te analytisch, terwijl we er beter aan doen ook ons hart en gevoel te laten spreken en verbindingen aan te gaan. We voeden onze kinderen op met het oog op succes in plaats van vreugde in het leven. Als je de weg van succes wilt gaan, zul je vandaag of morgen problemen met jezelf en jouw omgeving ondervinden. Want je kunt het leven niet doorlopen op de ratio alleen. Sommige mensen geven zelfs hun werk voorrang boven relaties of thuis. Ik heb dat zelf ook ervaren. Ik heb dieper in mezelf moeten gaan om de vreugde in het leven weer te kunnen ervaren.

Als schrijver leg ik mijn ziel bloot. Met andere woorden: ik probeer anderen te leren wat ik eigenlijk zelf moet leren. De crises, die we in onze samenleving zien, worden veroorzaakt door het verval van onze morele en culturele grondbeginselen – in hoe we met elkaar omgaan, in hoe we onszelf los zien van elkaar, in de individualistische waarden die we hanteren.

Op een dieper niveau in jezelf zul je ontdekken dat je verbonden bent met alles wat er is. Dat je ertoe doet en dat anderen er ook toe doen. Als je blije mensen ontmoet, merk je dat hun vreugde komt uit de bezieling om het leven aan anderen te geven in plaats van alleen met zichzelf bezig zijn. Een verbintenis aangaan is een belofte doen aan iets of iemand zonder er iets voor terug te verwachten. Dat zijn de ware wevolutionairs. Het zijn mensen die verbonden zijn en op een of andere manier een mooie evolutie tot stand weten te brengen. Het is belangrijk te weten dat een leven van diepe verbintenissen mogelijk is. 

Ik heb deze website gecreëerd om mezelf en anderen te herinneren aan de mogelijkheid van een zinvol en vreugdevol leven. Ik onderzoek hoe wevolutionairs het leven zien en welke mogelijkheden ze creëren. Ze zijn in elke gemeenschap te vinden, creëren stilletjes verbinding, geven hoop en leiden met liefde. Met andere woorden: ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar het leven en naar de verbindingen daarin. Het geven van inzicht over zelfevolutie en en wevolutie zijn voor mij dan ook belangrijke thema’s. Met oog en oor voor mensen en hun potentieel.

Ik vertrouw erop dat ik je met mijn werk kan inspireren tot een zinvolle bijdrage aan jouw wereld. Niets mooier dan dat.

Verbind met liefde!

Huidige functies:

  • auteur van het boek ‘Zinvolle [W]evolutie’ (2022)
  • publicist & trendjouralist van de Upgids (2021 – heden)
  • publicist & trendjournalist van de Evolutiegids (2009 – heden)
  • coördinator kennisnetwerk van de Evolutiegids

Loopbaan:

  • klankbord voor ondernemers
  • businessjournalist
  • senior communicatiemanager in de zorg, onderwijs en industrie
  • servant leader professional
Ik ben van huis uit senior communicatieprofessional en was werkzaam in de industrie, zorg, onderwijs en dienstverlening. Ik heb de opleiding servant leadership voor transformatie van organisaties en de opleiding coaching & counseling gedaan en ben daarnaast een ervaren ondernemer en klankbord voor ondernemers.
Nu geef ik inzichten en inspiratie via de Evolutiegids en deze Upgids voor zinzoekers. Zelfevolutie en zingeving kan de manier waarop je ALLES ziet veranderen. Ik stimuleer mensen om zich nog meer bewust te worden van de enorme uitdagingen waarvoor wij als individu en als mensheid staan.

Meer weten?

   Twitter Evolutiegids   Linkedin Evolutiegids

Ontdek mijn boek

COPYRIGHT | CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?