ZINGIDS | Join the [w]evolution

Zingids

Zingids: ideeën voor een zinvol leven

Vraag je jezelf wel eens af waarom mensen aardig zijn? Wat weerhoudt mensen ervan vriendelijk te zijn? Hoe draagt ​​vriendelijkheid bij tot een gelukkig en vervullend leven? Wat zijn de meest effectieve manieren om compassie te leren?

Denk er eens over na: je hebt waarschijnlijk een ervaring gehad waarin een vreemdeling zijn best deed om te helpen. Misschien verlichtte het je dag wanneer je het nodig had, of misschien had het gebaar een groter effect op je leven. Vriendelijkheid is een van de meest aanstekelijke houdingen die je maar kunt hebben. Het leidt bijna altijd tot meer vriendelijkheid en goede bedoelingen. Het is een geweldige manier om conflicten te voorkomen of om ervoor te zorgen dat ze niet uit de hand lopen.

In de Zingids deel ik ideeën voor een zinvol bestaan voor iedereen, in elke fase van het leven.

De wereld heeft deze ideeën nodig. Daarom is er de Zingids, een nieuw redactioneel initiatief dat voorbeelden en verhalen deelt over verbindende en wevolutionaire acties. We willen deel uitmaken van een gemeenschap, langdurige relaties vormen met anderen, mensen helpen, het leven delen. We zijn eenvoudig gezegd beter als we samen zijn. Dit initiatief leert ons hoe we een minder eenzame en meer gemeenschappelijke wereld kunnen bouwen met de kracht van aandacht en vriendelijkheid – een van de urgentste uitdagingen van onze tijd.

Ik wil deze stories vertellen – hoe groot of klein ook – als een manier om de positiviteit, die over de hele wereld bestaat, te vergroten.

Aandacht, vriendelijkheid en verbinding zijn de katalysators bij het oplossen van ‘s werelds grootste uitdagingen. Ik geloof dat een vriendelijke wereld mogelijk is. Via mijn blogs publiceer ik wereldwijde bevindingen, verhalen, video’s en toolkits om je te informeren over alles wat er te weten valt over wat jouw aandacht, vriendelijkheid en verbinding in de wereld kan doen.

Veel leesplezier gewenst!

Mary Span, publicist

COPYRIGHT | CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?