UPGIDS | MAGAZINE VOOR BEWUST LEVEN

Upcoaching Mary Span

Upgids voor bewust leven

De Upgids is een wegwijzer tot bewustwording, transformatie en verbinding. Elke bewuste stap in je leven kan je helpen dichter bij de werkelijkheid te komen. En dat brengt je dichter bij de bron in jezelf, dichter bij mededogen voor de ander en het besef dat we allen één gemeenschappelijke bron hebben. De Upgids laat zien dat spiritualiteit, oude en nieuwe wijsheid, wetenschap en het dagelijks leven niet los van elkaar gezien kunnen worden. Met trends, initiatieven en best practices inspireer ik je tot een bewuste evolutiereis.

In de huidige wereldwijde crisis is onze grootste vijand niet de oorlog, maar de innerlijke demonen van de mensheid: haat en hebzucht. We ervaren een gevoel van ontkoppeling; een doordringende eenzaamheid die ons doet afvragen of dit alles is wat er is? Het toenemende geweld, het lijden en de duisternis waarvan we wereldwijd getuige zijn, is een direct gevolg van onze collectieve ervaring van afgescheidenheid. Maar wij zijn in wezen onderling afhankelijke wezens die ons volledige potentieel bereiken als en wanneer we ons met elkaar en met het Al-Wat-Is kunnen verbinden. We willen deel uitmaken van een gemeenschap, langdurige relaties vormen met anderen, mensen helpen, het leven delen vanuit een hoger bewustzijn. We voelen ons – eenvoudig gezegd – beter als we verbonden zijn.

Via deze Upgids bied ik je een gezonde dosis blikverruiming en zuurstof voor een transformatieve reis. Veelbelovend? Absoluut. Mogelijk? Jazeker. Samen met jou.

Mary Span, publicist van de Upgids en Evolutiegids

COPYRIGHT | CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?