Jouw evolutie en succes voorop

Ik ben bezorgd over het leven op aarde. Ik vind het jammer dat mensen niet meer weten wie ze werkelijk zijn. Ik zie dat we met z’n allen in een illusie leven. Zonder [w]evolutionaire veerkracht. Daarmee bedoel ik de kracht van de mens én de gemeenschap om sociale, economische en ecologische systemen te veranderen, aan te passen en te transformeren. Deze omwenteling of dit herstel moet beginnen bij ieder mens, want we hebben als medescheppers van deze aarde de kracht, de macht en de wijsheid om in harmonie met de natuur te leven en van de wereld voor al het leven daarin een betere woonplaats te maken. We hebben het vermogen om onszelf op een nieuwe manier te bezien. We hebben het innerlijk vermogen om vanuit hoger bewustzijn ons licht in de wereld te laten schijnen. We zijn immers met duizenden draadjes met elkaar en toekomstige generaties verbonden en afhankelijk van de ecosystemen om ons heen.

In feite zitten we evolutionair gezien in een unieke periode. Of het nu gaat om pandemieën, financiële crises, terrorisme, klimaatverandering of cyberaanvallen, in al die gevallen hebben we niet alleen samenwerking nodig maar ook diepe zelfreflectie.

In mijn lezingen geef ik inzicht in zinvolle [w]evolutie en geef ik voorbeelden van mensen en groepen die het gedachtegoed van eenheid omarmen, midden in het ontwakingsproces zitten of een succesvolle vernieuwingsbeweging zijn begonnen. Het bevat ook veel spirituele en holistische informatie. Daarmee geef ik mensen die openstaan voor evolutie de sleutel in handen tot een succesvoller en zinvoller leven. Dat is de hoop die ik in mijn lezingen wil meegeven.

COPYRIGHT | CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?