Header Evolutiegids

Ontdek De Evolutiegids en
zoek impact voor een betere wereld

Zoek je betekenis voor een betere wereld of evolutie in jouw leven? Ontdek dan de Evolutiegids. Ons online magazine geeft je de inspiratie die je zoekt. Voor zinvolle [zelf] evolutie. Je haalt zingeving en ontwikkeling uit jezelf en je werk, uit contact met anderen, uit duurzame ontwikkeling, levenskracht en uit het Hogere. Daarnaast geven wij je boeiende inzichten en trends over duurzame, persoonlijke, sociale, spirituele, vitale en zakelijke evolutie. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging en evolutie te komen. De 21e eeuw laat nieuwe geluiden horen: die van betekenis en een integrale wereld. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom willen wij jouw evolutiegids zijn.

Het educatieplatform serveert je nieuws met opmerkelijke inzichten, oude en nieuwe wijsheden over persoonlijke, zakelijke, duurzame, sociale, spirituele en vitale evoluties. Bij ons denk je na over jouw persoonlijke evolutieweg en nieuwe evoluties in de wereld. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld.

Onze lessen over evolutie komen uit verschillende wetenschappen zoals biologie, leiderschap, business, ecologie, economie,  filosofie, spiritualiteit en kunst. Zo kunnen wij je meerkleurige wijsheden aanreiken voor een bewuster en zinvol leven. Leer van onze verhalen en lessen en maak een impact…

De Evolutiegids is een onafhankelijk inspiratiemagazine & educatieplatform en een initiatief van Mary Span.

COPYRIGHT | CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?