DOE GOED COMPANY IN DE SCHIJNWERPERS

20 maart 2021 | Mary Span
In de schijnwerpers: For The Good Co.

Leuk als er bedrijven zijn die vriendelijkheid en liefde willen uitstralen! Dus toen ik ‘For The Good Co.’ tegenkwam op internet, moest ik ze in de schijnwerpers zetten. For The Good is opgericht om opbeurende berichten en verhalen te delen met de bedoeling mensen op een diepere, zinvolle manier te inspireren en te beïnvloeden.

De For The Good-community is in 2018 opgericht door Jordan en Ashley Surma. Ze begonnen met een podcast, openden een winkel en organiseerden er evenementen. Ze hebben zich er zelfs toe verbonden om tien procent van hun opbrengst te doneren aan liefdadigheidsinstellingen en organisaties voor geestelijke gezondheid. De oprichters geloven in een wereld die draait om dankbaarheid, vriendelijkheid en liefde. Hun community is meer dan een platform voor positiviteit en inspiratie, het gaat over hoop en genezing. Hun For The Good-podcast staat vol met advies en inspirerende berichten die mensen motiveren om de beste versie van zichzelf te worden.

De hoop is dat klanten zich bij elke aankoop in hun winkel ‘goed voelen’, wetende dat ze een goed doel steunen en tegelijkertijd hun steentje bijdragen om ‘goede vibes in de wereld te brengen’. 

COPYRIGHT | CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?