EVOLUTIEGIDS | inspiratiemagazine voor zinvolle evolutie

Header Evolutiegids

Ontdek De Evolutiegids

Als publicist en journalist/gids van het online magazine De Evolutiegids geef ik inspiratie over zinvolle [zelf] evolutie. Je haalt zingeving en ontwikkeling uit jezelf en je werk, uit contact met anderen, uit duurzame ontwikkeling, levenskracht en uit het Hogere. Daarnaast geef ik je boeiende inzichten en inspiratie over duurzame, persoonlijke, sociale, spirituele, vitale en zakelijke evolutie. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt om in beweging en evolutie te komen. De 21e eeuw laat nieuwe geluiden horen: die van betekenis en een integrale wereld. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom wil ik jouw evolutiegids zijn.

Bij het lezen van De Evolutiegids denk je na over jouw persoonlijke evolutieweg en nieuwe evoluties in de wereld. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld.

De inspirerende lessen over evolutie komen uit verschillende wetenschappen zoals biologie, leiderschap, business, ecologie, economie,  filosofie, spiritualiteit en kunst. Zo kan ik je meerkleurige wijsheden aanreiken voor een bewuster en zinvol leven. Leer van de verhalen en lessen, word bewust en maak een impact…

De Evolutiegids is een onafhankelijk inspiratiemagazine & educatieplatform voor studenten en ondernemers van het leven en een initiatief van Mary Span.

COPYRIGHT | CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?