DOESPLUS! | inspiratiegids voor plusleven

Mary's gids | Mary Span

DoesPlus!

Logo DoesPlus! | Mary SpanDoesPlus! is een inspiratiegids voor plusleven. We leven in een tijd van transitie, op weg naar de Nieuwe Renaissance. Dat is een sprong vooruit in soul, social, society en soil. Ik ga op ontdekkingsreis naar holistische wijsheid en bewuste, zinvolle evolutie. Voor leven, werk en de wereld. Doe ‘ns Plus!

De meesten zoeken een toekomst die rechtvaardig, duurzaam en toegewijd is aan het veiligstellen van het welzijn van mensen, dieren en de aarde. Met DoesPlus! richt ik mij op opbouwers, die het bewustzijn en de evolutie van de mensheid willen opstuwen naar een meer verbindende, rechtvaardige en integrale wereld. Om daar te komen zijn beschavingsverandering en evolutionaire doeners nodig. Mensen die werken vanuit hoofd, handen en hart. Je verandert de wereld met doorzettingsvermogen, door organisatiekracht en een fikse dosis tactisch en praktisch werk. En hard werk hoort daar ook bij!

DoesPlus! betekent niet altijd ‘meer’,
het betekent evolutionair en holistisch georiënteerd zijn.

Het huidige tijdperk is op weg naar mondiale vooruitgang dat voor ieder leven werkt. Het is onze spirituele bestemming om van een competitief tijdperk naar een coöperatief tijdperk over te gaan. Maar we leven nu nog in een kantelperiode: een wedstrijd tussen de goede en slechte gevolgen van wereldwijde verstrengeling en menselijke ontwikkeling; tussen krachten van insluiting en uitsluiting; tussen bloeiend genie en gevaarlijke risico’s. Of we allemaal floreren of botsen, en of de eenentwintigste eeuw de geschiedenisboeken ingaat als een van de beste of slechtste van de mensheid, hangt af van wat we allemaal doen om het juiste te promoten en de gevaren die deze strijd met zich meebrengt te dempen.

We leven in een samenleving die prestatiegericht eigenbelang vooropstelt. Het wordt individueler in de samenleving, terwijl de wereld een ongedeelde eenheid is. We verharden met z’n allen. Je kunt je daardoor minder inleven in anderen. Je wordt er minder empathisch door. Het beloont gedrag dat tot succes leidt en bevordert berekening en een echte ik-eerst-cultuur, die is ontworpen om ons competitief te maken. Met de oorlog in Oekraïne beseffen we met een harde klap dat het leven kostbaar is en dat het leven niet vanzelfsprekend is. Het moet anders. En het kan ook anders. Door bewust te worden, onze levenswijze aan te passen en ons te laten leiden door wat wérkelijk van waarde is. Door ons hart toe te laten in onszelf, door ons daarna te richten op het welbevinden van alle mensen, onze hele planeet en toekomstige generaties.

We moeten voor onze ziel zorgen,
evenzo voor relaties, samenleving en aarde.

Wij zijn leden van één aardse gemeenschap en hebben een nieuwe eenheid nodig, die de hele planeet en alle levende wezens daarop omvat. Dus werk ik vanuit soul, social, society & soil. We zijn leden van de aardse gemeenschap en we maken ook deel uit van relaties. 

Onthoud één ding: je bent goed zoals je bent. Ik roep je alleen op de stem van je innerlijke wijsheid te laten horen. Alles heeft een ziel, de aarde (soil) is het uiterlijke landschap, en de ziel (soul) het innerlijke landschap. Relaties (social) hebben een relationele ziel en de samenleving (society) vormt de ziel van ‘t geheel.

DoesPlus! betekent bewust zijn, een holistische kijk
hebben en
in harmonie leven met jezelf,
met anderen, de samenleving en de aarde.

Dus als je voor een mooier leven en betere wereld wilt zorgen, begin dan bij je ziel. Zorg voor de ziel is een vorm van zelfrealisatie door te leren van je ervaringen en je hart toe te laten. Als je thuis bent in jezelf, ben je thuis in de wereld. Alles wat je echt nodig hebt en wilt, zit in jou. Je bent in staat om elk probleem in relaties en in de wereld op te lossen met je innerlijke wijsheid. Het gaat erom te leren van je ervaringen en te evolueren of te groeien in wijsheid om daarna stappen te kunnen zetten naar een verbindende, rechtvaardige en holistische samenleving. Doe dus plus!

De kern van DoesPlus!

  • Het online magazine DoesPlus! richt zich op plusleven met een positieve impact op de wereld.
  • Deze inspiratiegids daagt je uit om bewust te worden en zinvol te groeien. 
  • Doesplus! geeft inspiratie voor verbinding met jezelf (soul), de ander (social), het geheel (society) en de aarde (soil).
  • DoesPlus! is er voor opbouwers, die de wereld willen opstuwen naar een meer verbindende, rechtvaardige en holistische wereld.

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?