COACHING | Ben jij een creator voor zinvolle evolutie?

zincoaching bij Mary Span

Ben jij een creator voor zinvolle evolutie?

Ontdek de zin in jouw leven! Herontdek de vreugde!

Niemand leeft een onnozel leven. Niemand wordt vergeten door het universum. We kunnen allemaal de wereld opfleuren met ons talent en kracht.

Iedereen wil een zinvol leven en zoekt dus een doel met impact, maar jij bent niet iedereen. Dat betekent dat jouw betekenis heel bijzonder kan zijn. Ik zet constant vraagtekens bij de stand van zaken en wil je met zorg en liefde op de goede weg te zetten. Ik ben de coach die afwijkt van de gangbare coachingtrajecten, die zich niet aan ‘coachingregels’ houdt en alleen interesse heeft in wat je echt nodig hebt. Ik ben er om wensen om te zetten in daden.

In mijn face-to-facecoaching begeleid ik mensen die kunnen omgaan met eerlijkheid, opbouwende kritiek, direct beslissingen durven nemen én het lef hebben om ervoor te gaan. Dat wat je tegenkomt in onze gesprekken brengen we in kaart waardoor je gedurende het proces meer inzicht krijgt en zingeving gaat ervaren. Dat brengt richting, vertrouwen en rust in je leven.

Mijn transformatieprogramma van drie maanden is ontworpen om je naar een zinvol doel te leiden (of om er nog meer waarde aan toe te voegen). We gaan een verdiepend gesprek aan en samen doen we alles eraan om precies te krijgen wat je écht vanuit je hart wilt. Als we dat niet binnen drie maanden kunnen bereiken, dan bereiken we het nooit.

Ik wil dat je inziet wie je werkelijk bent, dat je duidelijkheid krijgt met een doel en betekenis, dat je vertrouwen krijgt in de kracht die je bent. Niets en niemand heeft daar iets over te zeggen. Jij bent jij en jij kunt meesterschap over je eigen leven bereiken. Als je dat wilt, tenminste.

Tijdens het proces heb je altijd toegang tot mij en mijn netwerk, maar ik grijp wel in als je je niet aan de afspraken houdt. 

Ik kijk naar wat jij nodig hebt en soms benut ik numerlogie om je nog meer duidelijkheid te verschaffen. 

Het is oké als je niet helemaal gelooft in de kracht en het talent van jezelf en de invloed die je hebt in de wereld. Ik geloof voor ons beiden totdat jij dat ook doet. Het enige wat ik van je vraag is dat je er volledig voor gaat. Laten we samen ervoor zorgen dat je geen spijt krijgt van gemiste kansen in je leven. Ik nodig je uit om de helderheid en kracht van je ziel te omarmen – en je eigen prachtige licht met de wereld te delen.

Maak hier contact met mij.

Mary Span

COPYRIGHT | CREATED BY MARY SPAN | ARCHIEF

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?