BOEKENGIDS | MUST-READ

Boekengids | Mary Span

Caroline Criado Perez

Onzichtbare vrouwen

In heldere taal bouwt de auteur een sterke zaak voor grotere inclusiviteit, met een zeer doordachte en verrassend humoristische kijk op geïnstitutionaliseerde bevoorrechting en genderdatakloven. 

Joep Dohmen

Iemand zijn

Filosofie van de persoonlijke vorming. Hoe kunnen we overeind blijven in een drukke, chaotische wereld en onszelf bewaren? Het is wel degelijk mogelijk dat we onszelf beter gaan begrijpen.

Daniel Christian Wahl

Designing Regenerative Cultures

Uitgebreide analyse van wat er mis is met onze samenlevingen, organisaties, ideologieën, wereldbeelden en culturen – en hoe we dat recht kunnen zetten.

Phlipp Blom

De onderwerping

In deze universele geschiedenis van de mens en zijn omgeving vertelt Philipp Blom het verhaal van de onderwerping van de natuur, waarvan de negatieve gevolgen steeds duidelijker zichtbaar worden. Alleen als de mensheid zich kan ontdoen van het waanidee boven de natuur te staan, heeft ze een kans van overleven.

Robert M. Pirsing

Zen en de kunst van het motoronderhoud

Een boek voor velen, romatische types, technische vaklui, mensen met spiritualische vragen, filosofische vragen. Een zeer verrassende en toch herkenbare kijk op mensen, op de wereld. 

Mary Span

Zinvolle [W]evolutie

Het Westen is de weg naar z’n ziel kwijt en kan zijn wil niet meer opleggen aan de wereld als geheel. Aan de horizon gloren weliswaar nieuwe ontwikkelingen, maar ook grote gevaren die een voorbode kunnen zijn voor een aardverschuiving. Lees meer…

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?